KB Motorservice. Lidt om vores vej frem i MC-branchen.

Om KB Motorservice i Skive - din autoriseret MC forhandler i Jylland.

KB Motorservice er en veletableret og moderne motorcykelforretning med 800m2 butik og udstilling, eget varelager og autoriseret værksted. Vi er autoriseret MC forhandler og autoriseret værksted i mærkerne Honda, Kawasaki og Suzuki motorcykler, samt MotoCR, Kymco, Peogeut og Reiju scooter samt de populære Ive-car el kabinescootere. Vi har mange års erfaring, da vi selv har kørt motorcykel siden 1977 og stadig gør det.

Det har givet os den personlige erfaring og kompetence, som det kræves af en moderne motorcykelforretning.​

​Vi startede i Løgstrup i 1987 på en nedlagt ejendom på Borgergade 30.​

 

 

I maj 1993 overtog vi en eksisterende Motorcykelforretning med værksted af Ernst Jensen på Engvej i Skive.

 

 

Lokalerne blev dog hurtigt for små, og vi flyttede i november 1993 på nuværende adresse, Skyttevej 3 i Skive, hvor vi siden har udvidet ad flere omgange. Sidst i 2020.

 

 

Vi er den eneste autoriserede MC forhandler i Jylland der har forhandling af både Honda MC, Kawasaki MC og Suzuki MC i samme butik. Vi har desuden også brugte MC i BMW og Yamaha. I 30km og 45km scootere har vi mærkerne  MotoCR, Peugeot, Sym, Skymoto og Yadea.

I vores fysiske butik har vi udover et stort udvalg af af nye og brugte motorcykler, scootere, også alt i udstyr til både dig og din mc samt stort udvalg i beklædning. Desuden har vi også motorcykel reservedele, sliddele og dæk på lager
Er du ikke i nærhenden af Skive, synes vi alligevel ikke du skal gå glip af et godt tilbud.
Derfor har vi oprettet vores egen webshop. Finder du ikke det du søger, kan vi måske alligevel være behjælpeligt.
Ring venligst 97526363 eller send en mail på kb@kbmotor.dk