KB Motorservice. Lidt om vores vej frem i MC-branchen.

KB Motorservice er en veletableret og moderne motorcykelforretning med 800m2 butik og udstilling, eget lager og autoriseret værksted. Vi er autoriseret MC-forhandler i mærkerne Honda, Kawasaki og Suzuki motorcykler, samt Honda, PGO og Kymco og Peogeut scootere. Vi har mange års erfaring, da vi selv har kørt motorcykel siden 1977 og stadig gør det.

Det har givet os den personlige erfaring og kompetence, som det kræves af en moderne motorcykelforretning.​

​Vi startede i Løgstrup i 1987 på en nedlagt ejendom på Borgergade 30.​

I maj 1993 overtog vi en eksisterende MC-forretning med værksted af Ernst Jensen på Engvej i Skive.

Lokalerne blev dog hurtigt for små, og vi flyttede i november 1993 på nuværende adresse, Skyttevej 3 i Skive, hvor vi siden har udvidet ad flere omgange. Sidst i 2007.

 

Vi er en af de eneste aut. mc-forhandler i Jylland der har forhandling af både Honda, Kawasaki og Suzuki i samme butik, og har altid et stort udvalg. Desuden har vi også brugte mc i BMW og Yamaha. I 30km og 45km scootere har vi mærkerne Honda, Kymco, Peugeot og PGO. Derudover har vi meget i mc-udstyr og mc-beklædning til både dig og din mc.

I vores fysiske butik har vi altid et stort udvalg af af nye og brugte motorcykler, EU 30km og 45km scootere, samt alt i udstyr og beklædning. Desuden har vi også reservedele på lager. 
Er du ikke i nærhenden af Skive, synes vi alligevel ikke du skal gå glip af et godt tilbud.
Derfor har vi nu oprettet vores webshop. Finder du ikke det du søger, kan vi måske alligevel være behjælpeligt.
Ring venligst 97526363 eller send en mail.

​​I efteråret 2016 slog vi os sammen med Midtjysk MC i Ikast.​​

 

Se vores præsentations video