Vinteropbevaring af motorcykler


Vinteropbevaring af mc i tørre, aflåste lokaler. 2023/2024.

Husk at reservere plads i god tid.

 

Ring på Tlf. 97526363 eller send en mail på kb@kbmotor.dk

Vi har 2 pakker du kan vælge imellem: Priserne gælder solocykler:

Standard vinterpakke

 • Vi opbevarer din mc

 • Vi sørger for at vedligeholde batteriet i vinterens løb,

 • Vi tilsætter benzinkonservering.

 • Vi starter din mc op til foråret.

 • Kr. 275,- pr. påbegyndt mdr. (minimum 3 måneder)

Luxus vinterpakke

 • Vi vasker din mc når den kommer.

 • Batteriet bliver vedligeholdt i vinterens løb,

 • Vi tilsætter benzinkonservering.

 • Vi laver visuel tjek (bremser, kædekit, lys, kabler m.v.).

 • Vi skifter olie og filter.

 • Du betaler blot for materialerne, arbejdsløn er med i prisen.

 • Kr. 2.095,-  for hele perioden frem til 1. april 2024. (Derefter kr. 275,- pr. mdr.)

 

Opbevaringsperioden er på minimum 3 mdr. og med afhentning senest 1. April. Betaling for vinteropbevaring betales forud.

Værkstedsarbejde (service samt reperationer) betales senest ved afhentning af køretøjet. Eventuelle sidetasker og topbokse skal afmonteres inden indlevering.

Står du for at skal have lavet en større reperation på din mc, så kom ind og få en snak om hvad der skal laves og fået et godt tilbud. Det er nu vi har tiden til det, og du slipper for "kø'en" til foråret. Har du ikke selv mulighed for at komme med cyklen finder vi ud af en ordning med at afhente den.

Vi afhenter også gerne din MC, hvis det kniber med tiden.

Gode råd til vinteropbevaring af din MC, hvis du selv har faciliteterne til det.

 1. Hæld Benzin Stabilizer i tanken og tank gerne E5 benzin inden du kører den sidste tur, da vi er lidt usikre på hvad der sker med den nye E10 benzinen hen over vinteren. Benzin stabilizer forhindrer kondens i benzinen og ir i karburator/indsprøjtningsanlæg. Brug det gerne hele året rundt, da det også renser systemet.

 2. Vask motorcyklen grundigt i f.eks Motorex Motoclean

 3. Skift olie og filter (hvis du har kørt mere en 2000km siden sidste olieskift)  for at undgå kondensvand og syrerester i den olie som du har kørt på.

 4. Kæden rengøres og smøres godt. Til rengøring af kæden bruges f.eks. Motul Chain Clean som også kan bruges hvis din bagfælg, bagsvinger eller bagskærm, er sat til med kædeolie. For at smøre kæden korrekt, efter rengøring, er det vigtigt at du bruger en kædeolie som er beregnet til o-ringskæder, f.eks. Motul Chain Lube.

 5. Batteriet opbevares køligt men frostfri. Lades op mindst en gang i måneden (hvis der er monteret alarm, skal batteripol afmonteres). Du kan med fordel investere i en Optimate 4 Dual impulslader, der kan være monteret på batteriet hele vinteren (smartlader)

 6. Beskyt alt chrom, aluminium og metaldele med syrefri olie f.eks. E.Z. Lube. Olien ligger en beskyttende hinde, som er nemt at vaske af igen til foråret.

 7. Stil motorcyklen på centralstøttefod - hvis muligt - ellers pump overtryk i dækkene op til ca. 3,0 bar. Evt. sætte den op på en forløfter og bagløfter.

 8. Hvis din motorcykel skal opbevares et sted, hvor det støver/dryser eller et sted hvor der kommer husdyr, kan du med fordel dække den over med en garage.